Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» για 200 άπορους Μαρουσιώτες
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» για 200 άπορους Μαρουσιώτες

Γιορτινό τραπέζι σε εκατοντάδες άπορους συμπολίτες έστρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Στο χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης»  συμμετείχαν περίπου 200 πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν ένα πλήρες γεύμα με αναψυκτικά και γλυκά και βεβαίως με την απαραίτητη συνοδεία μουσικού και ψυχαγωγικού προγράμματος, ενώ κληρώθηκαν 18 μεγάλα δώρα και προσφέρθηκαν  δώρα προς τους μικρούς φίλους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε όλους τους συμπολίτες στο «Γεύμα Αγάπης», συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Επίσης, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, τους εθελοντές και τους χορηγούς και ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους για μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Ακόμη, τόνισε ότι «οι κοινωνικές δομές  του Δήμου Αμαρουσίου στηρίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας και εμείς βρισκόμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, συνεχώς δίπλα τους, καθώς μέλημά μας είναι η στήριξη τους και η ανακούφισή τους για τη δύσκολη καθημερινότητα».

«Το Γεύμα Αγάπης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης  και αισιοδοξίας προς όλους, υπενθυμίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει ο ισχυρός πυλώνας στήριξης των πολιτών», κατέληξε στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet