«Χρόνια Πολλά μαμά» από τα παιδιά του ΚΔΑΠ–ΑμεΑ
Κοινωνία

«Χρόνια Πολλά μαμά» από τα παιδιά του ΚΔΑΠ–ΑμεΑ

Σε συγκινητική και ζεστή ατμόσφαιρα τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ – ΑμεΑ) ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά», προσφέροντας στις μητέρες τους χειροποίητα δωράκια που έφτιαξαν με τις υπεύθυνες του τμήματος και απήγγειλαν ποιήματα, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή επίσης της προέδρου του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία» Σοφίας Κοντοπούλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Γ. Πατούλης εξήρε την προσπάθεια κάθε μητέρας στην ανατροφή και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της και ιδιαίτερα των παριστάμενων μητέρων για το δύσκολο έργο τους να προσφέρουν τη φροντίδα και την εκπαίδευση που έχουν ανάγκη τα παιδιά τους λέγοντας: «Στην προσπάθειά σας αυτή είμαστε δίπλα σας, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Μετά τη λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ στον Δήμο Αμαρουσίου, που αποτέλεσε ένα σημαντικό πρώτο βήμα στήριξης, προχωράμε ακόμη ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης για τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία και αυτισμό, ώστε οι οικογένειές τους να μπορούν να αποδεσμεύονται και από την αποκλειστική φροντίδα τους. Με ευαισθησία βρισκόμαστε αδιάλειπτα στο πλευρό σας, παρέχοντας την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή μας στις ανάγκες της οικογένειάς σας και των παιδιών σας».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου «Αμαρυσία Εστία» Σοφία Κοντοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γ. Πατούλη για την υποστήριξη και προσφορά τόσο του ιδίου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τα άτομα με αναπηρία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet