«Όχι» Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σε ιδιωτικοποίηση φύλαξης χώρων
Κοινωνία

«Όχι» Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σε ιδιωτικοποίηση φύλαξης χώρων

Ότι θέλει να αναθέσει τη φύλαξη κοινόχρηστων χώρων σε ιδιώτες κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και τονίζει ότι ως Σωματείο «δεν θα αφήσει να μπει εργολάβος στο Μαρούσι».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου σημειώνεται:

Εν μέσω κινητοποιήσεων για την παραμονή των συμβασιούχων και για τη μη παράδοση της καθαριότητας σε εργολάβους, η διοίκηση του Δήμου φέρνει από άλλο παράθυρο τον εργολάβο.

Συγκεκριμένα φέρνει τη φύλαξη κοινοχρήστων χώρων (πεζόδρομους, σχολεία, δημαρχείο, πλατείες). Το επόμενο που φέρνει είναι ο καθαρισμός των φρεατίων.

Εμείς ρωτάμε: Για ποιο λόγο δεν ζητά όλα αυτά τα χρόνια μόνιμο προσωπικό (φύλακες) για να μπορεί να φυλάει τους χώρους που θέλει;

Ποια τα αποτελέσματα όλο το προηγούμενο διάστημα από την εταιρεία που «φύλαγε» το εμπορικό κέντρο (γιατί ζημιές και παραβιάσεις γινόντουσαν).

Πόσο κοστίζει στους πολίτες του Αμαρουσίου η μέχρι σήμερα χωρίς αποτέλεσμα «φύλαξη»;

Οι σχολικοί φύλακες τι θα γίνουν;

Τα φρεάτια γιατί δεν τα καθαρίζει η ΕΥΔΑΠ;

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να αποσύρει και να μην ξαναφέρει τα θέματα που αφορούν σε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών.

Εμείς σαν Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σας λέμε ότι δεν θα αφήσουμε να μπει εργολάβος στο Μαρούσι και καλούμε όλους τους συναδέλφους και φορείς της πόλης να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet