​Συνάντηση 4 Συλλόγων για τα θέματα του ανατολικού Αμαρουσίου
Κοινωνία

​Συνάντηση 4 Συλλόγων για τα θέματα του ανατολικού Αμαρουσίου

Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Δ.Σ. των Συλλόγων Νέου Αμαρουσίου, Παραδείσου, Πολυδρόσου και Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον των πολεοδομικών ενοτήτων, τις κυκλοφοριακές συνθήκες που έχουν επικρατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στις κύριες οδούς των περιοχών, μετά και τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς προς Λ. Πεντέλης, τον Οκτώβριο 2014 και το υπό κατασκευή έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης & ποδηλατοδρόμου στον Παράδεισο και το Πολύδροσο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των Δ.Σ. Παραδείσου, Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης -Χαλανδρίου και Πολυδρόσου, Γ. Βαρδουλάκης, Κ. Δάνου, Π. Πάντος, αντιστοίχως, τα μέλη Α. Κουφοπούλου, Γ. Αναστασόπουλος, Κ. Ρωμαϊδου, Χ. Καρατζή, Β. Καπρινιώτης και τα μέλη του Δ.Σ. Νέου Αμαρουσίου Β. Γιακουμής και Δ. Σταμέλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και κατέγραψαν τις απόψεις, γνώμες και τους προβληματισμούς των Συλλόγων, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  Λ. Μαγιάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Διακολιού και Π. Κούκουζας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet