Και ο Δήμος Αμαρουσίου στο 2ο Εθελοντικό Πότισμα του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Και ο Δήμος Αμαρουσίου στο 2ο Εθελοντικό Πότισμα του ΣΠΑΠ

Στο 2ο Εθελοντικό πότισμα που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με τη υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στις περιοχές πέριξ του Πεντελικού, που δεντροφυτεύτηκαν  με επιτυχία τη χειμερινή περίοδο του 2015 και την εαρινή του 2016, συμμετείχε ο dήμαρχος Αμαρουσίου, pρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος εθελοντών και εργαζομένων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δυναμικό «παρών» εθελοντών και εργαζόμενων, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, στην πρόσκληση του ΣΠΑΠ  και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, μαζί με τους όμορους Δήμους, συνεχίζουν την προσπάθεια για να πρασινίσει κα πάλι η Πεντέλη. Πρόσθεσε, επίσης, ότι «σε στενή συνεργασία  τόσο με τον ΣΠΑΠ, όσο και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, είμαστε σε ετοιμότητα για την πρόληψη και την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς κατά τη θερινή περίοδο», ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Παρόντες στο 2ο Εθελοντικό Πότισμα ήταν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, γεν. γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος και ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου διέθεσε βυτιοφόρα, συμμετέχοντας στη δράση του ποτίσματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet