Ν. Κάββαλος: O Δήμος έχει αποτελεσματικό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας
Κοινωνία

Ν. Κάββαλος: O Δήμος έχει αποτελεσματικό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας

Αποτελεσματικό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας διαθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Νίκος Κάββαλος, απαντώντας στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού (Ευθύνες για τη φωτιά στο Πολύδροσο αποδίδει στον Δήμο η Μ. Διακολιού).

Ο κ. Ν. Κάββαλος κάνει λόγο για «εμμονικές ανακοινώσεις» της δημοτικής συμβούλου και για προσπάθειά της να αποδώσει ευθύνες στη δημοτική Αρχή για κάθε τι στραβό συμβαίνει στην πόλη, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

O Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει έναν αποτελεσματικό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης  Μ. Διακολιού, σχετικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Πολυδρόσου, σε ιδιωτικές εκτάσεις περιφραγμένες, η οποία κατασβέστηκε άμεσα, θα ήθελα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος να επισημάνω τα παρακάτω:

Ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει εδώ  και χρόνια έναν πολύ αποτελεσματικό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και πυρασφάλειας. Το προσωπικό του Δήμου μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, έχει κατ΄ επανάληψη συμμετάσχει με επιτυχία σε περιστατικά εκδήλωσης πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην πόλη μας.

Το ίδιο συνέβη και στο πρόσφατο περιστατικό πυρκαγιάς στην περιοχή του Πολυδρόσου, σε οικόπεδο που ανήκει σε ιδιώτη, όπου χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εργαζομένων του Δήμου μας κατασβέστηκε άμεσα χωρίς να προκαλέσει ζημιές.

Η προσπάθεια της κας Διακολιού να αποδώσει ευθύνες στη δημοτική Αρχή και για την πυρκαγιά αυτή, όπως κάνει για κάθε τι στραβό συμβαίνει στην πόλη μας, καταντά τουλάχιστον μονότονη.

Ιδιαίτερα όταν γνωρίζει ότι το διάστημα που προηγήθηκε στάλθηκαν 800 επιστολές (από τον Μάιο) στους ιδιοκτήτες οικοπέδων της πόλης μας, υπενθυμίζοντας τους την ευθύνη που έχουν να καθαρίσουν και να αποψιλώσουν τις ιδιοκτησίες τους. Αλλά και ότι ως Δήμος έχουμε προχωρήσει σε εκτεταμένες αποψιλώσεις και καθαρισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί η αλήθεια αυτή να αμφισβητηθεί από τις εμμονικές ανακοινώσεις της κας Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet