Σωμ. Εργαζομένων: Να φύγουν οι εργολάβοι από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σωμ. Εργαζομένων: Να φύγουν οι εργολάβοι από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

«Να φύγουν οι εργολάβοι από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου» ζητεί το Σωματείο Εργαζομένων σε ανακοίνωσή του στην οποία καταγγέλλει προπηλακισμό εργαζόμενου, μέσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου, από εργολάβο που τοποθετεί φωτιστικά είδη στην περιοχή του Σωρού. Επίσης, δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στην «εκποίηση» υπηρεσιών του Δήμου, δηλώνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα σταθούν απέναντι σε αυτά τα σχέδια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου:

Άλλο ένα κρούσμα όπου εργολάβος επιτίθεται σε εργαζόμενο του Δήμου Αμαρουσίου έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα. Συγκεκριμένα, εργολάβος – ηλεκτρολόγος που βάζει φώτα στη περιοχή του Σωρού, μπήκε την Τετάρτη 20/7/2016 στο αμαξοστάσιο του Δήμου και προχώρησε στον προπηλακισμό εργαζόμενου των εξωτερικών συνεργείων με το αιτιολογικό ότι του έκλεψαν υλικό που το είχε αφήσει στον δρόμο. Στην ερώτησή μας από που προκύπτει ότι του έκλεψε ο συνάδελφος τα υλικά και γιατί αφού έχει στοιχεία δεν πήγε στην Αστυνομία,  ακόμη  περιμένουμε την απάντηση.

Κύριοι της διοίκησης η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αν νομίζετε ότι  οι εργαζόμενοι θα σκύψουν το κεφάλι στους εργολάβους σάς γελάσανε. Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου δεν χρωστάνε σε κανέναν εργολάβο και πόσο μάλλον δεν θα δεχτούν και καμία προσβολή. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είναι το μοναδικό κρούσμα που εργολάβος επιτίθεται σε εργαζόμενο του Δήμου χωρίς αιτία. Και εσείς έχετε την αποκλειστική ευθύνη.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου και προσωπικά τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, να σταματήσει την προσπάθειά του να εκποιεί «ό,τι πετάει και ό,τι περπατάει», υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να σταματήσει να βλέπει τον Δήμο Αμαρουσίου ως έρμαιο των εργολαβικών συμφερόντων.

Από τη μεριά μας ενημερώνουμε: εργολαβίες STOP. Από αύριο εργολάβοι και διοίκηση του Δήμου θα μας βλέπουν μπροστά τους, απαιτώντας από τους εργολάβους να φύγουν από τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και από τη διοίκηση να σταματήσει κάθε συνεργασία με επιχειρηματικά συμφέροντα και να προχωρήσει στην άμεση απαίτηση από τη συγκυβέρνηση για μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων, αλλά και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. 

Καλούμε τους συναδέλφους, τους φορείς της πόλης και τους δημότες, αφού αυτοί καλούνται κάθε φορά να πληρώσουν το μάρμαρο, να συνταχθούν με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και να απαιτήσουν να φύγουν όλοι οι εργολάβοι από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet