Νέο ατύχημα στη Φραγκοκλησιάς – Επείγουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κοινωνία

Νέο ατύχημα στη Φραγκοκλησιάς – Επείγουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ένα νέο ατύχημα ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα των συγκρούσεων οχημάτων που έχουν σημειωθεί από τον Οκτώβριο 2014, όταν διανοίχτηκε η οδός Φραγκοκλησιάς προς τη Λεωφόρο Πεντέλης (κάποιες πληροφορίες τις θέλουν να ανέρχονται σε 34).

Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυδρόσου, Παναγιώτης Πάντος, την Παρασκευή (22/7), γύρω στις 15:00, υπήρξε νέο ατύχημα, το οποίο ευτυχώς περιορίστηκε σε υλικές ζημιές μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων οχημάτων κι ενός τρίτου, που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου θεωρεί ως πιθανότερη αιτία του ατυχήματος την κακή ρύθμιση των σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Αμαρουσίου Χαλανδρίου & Φραγκοκλησιάς σε συνδυασμό με τις επιτρεπόμενες φορές κίνησης των οχημάτων στο σημείο.

Την ίδια στιγμή εκτιμά ότι η ομόφωνη απόφαση που έλαβε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου (συνεδρίαση Τρίτης 19/7) για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πολύδροσο δημιουργεί ελπίδες ότι επιτέλους «θα σταματήσει το… σίριαλ των δεκάδων ατυχημάτων στην περιοχή», αρκεί -όπως σημειώνει- να προχωρήσει άμεσα η εφαρμογή τους, «χωρίς άσκοπες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet