«Ουδείς και για κανένα λόγο έχει δικαίωμα να προπηλακίζει εργαζόμενους»
Κοινωνία

«Ουδείς και για κανένα λόγο έχει δικαίωμα να προπηλακίζει εργαζόμενους»

«Ουδείς έχει το δικαίωμα και για κανένα λόγο να προπηλακίζει εργαζομένους μας» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας στη δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι αναφορικά με επεισόδιο εμπλοκής εργολάβου και εργαζομένου στον Δήμο (Λεπτομέρειες για εργολάβο που ενεπλάκη με εργαζόμενο ζητεί η Ενότητα).

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του αντιδημάρχου:

Ουδείς έχει το δικαίωμα και για κανένα λόγο να προπηλακίζει εργαζόμενούς μας

Όλα τα δημόσια έργα που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποιούνται πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και στο πλαίσιο των αρχών που διέπουν τη δράση της Δημόσιας Διοίκησης, ήτοι την αρχή της νομιμότητας, της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας του διοικουμένου. Σ΄ αυτή δε την τελευταία, εντάσσεται και η αντιμετώπιση με σεβασμό όλων των υπαλλήλων του Δήμου ως άνθρωποι και διοικούμενοι, ώστε κάθε απρεπής και παράνομη συμπεριφορά σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου μας, από όπου κι αν προέρχεται αυτή, να είναι κατηγορηματικά καταδικαστέα.

Ουδείς έχει το δικαίωμα και για κανένα λόγο να προπηλακίζει εργαζομένους μας. Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θεωρεί τους εργαζόμενους συμμάχους στην καθημερινή προσπάθεια που κάνει, για να καταστήσει την πόλη μας ανθρώπινο και φιλικό προάστιο και γι΄ αυτό προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τόσο τους υπαλλήλους του Δήμου μας όσο και τους δημότες μας.

Τέλος, τόσο η Τεχνική όσο και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου είναι στη διάθεση όλων των πολιτών του Δήμου μας, και ιδιαίτερα των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία, ενώ παράλληλα ενεργούν με τον καταλληλότερο τρόπο για να προστατεύσουν το δημόσιο συμφέρον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet