Σφοδρό ατύχημα στη… στοιχειωμένη οδό Φραγκοκλησιάς
Κοινωνία

Σφοδρό ατύχημα στη… στοιχειωμένη οδό Φραγκοκλησιάς

Άλλο ένα ατύχημα έλαβε χώρα στην οδό Φραγκοκλησιάς στο Μαρούσι, σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, στις 4:30 περίπου τα ξημερώματα.

Στη διασταύρωση της οδού Φραγκοκλησιάς και Ακακιών συγκρούστηκε φορτηγό που κινείτο επί της πρώτης με μικρό επιβατικό που διέσχιζε τη διασταύρωση. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης φαίνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυδρόσου, στις υλικές ζημίες που υπέστη το επιβατικό, καθώς και στη θέση που έχει σταματήσει μετά τη σύγκρουση και στα ίχνη επί της ασφάλτου που φαίνονται καθαρά στη φωτογραφία με το λεωφορείο.

Ατύχημα στην οδό Φραγκοκλησιάς

Ατύχημα στην οδό Φραγκοκλησιάς

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος «η συχνότητα των ατυχημάτων που σημειώνονται εκτιμάται ως υπερβολική και προφανέστατα έχει σχέση με την παντελή έλλειψη της οριζόντιας σήμανσης και της πλημμελούς κατακόρυφης, σε συνδυασμό με τη μεγάλη κυκλοφορία της οδού Φραγκοκλησιάς (μεγαλύτερη των 18.000 οχημάτων/24ωρο) και των ταχυτήτων που τα οχήματα κινούνται κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες,  μεγαλύτερες κατά πολύ του ορίου των 30 χλμ.».

Ο Σύλλογος ζητεί από τη δημοτική Αρχή την άμεση εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με ταυτόχρονη υλοποίηση της προβλεπόμενης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, με δεδομένο πλέον την ύπαρξη ποδηλατοδρόμου στην οδό Φραγκοκλησιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet