Β. Κόκκαλης: Λαϊκισμός με το «σίριαλ ατυχημάτων» στη Φραγκοκλησιάς
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης: Λαϊκισμός με το «σίριαλ ατυχημάτων» στη Φραγκοκλησιάς

Για «λαϊκισμό» κατηγορεί τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυδρόσου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, σχετικά με ανακοίνωση του πρώτου αναφορικά με το σφοδρό ατύχημα που έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Φραγκοκλησιάς και Ακακιών, τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2016 (Σφοδρό ατύχημα στη… στοιχειωμένη οδό Φραγκοκλησιάς).

Ο αντιδήμαρχος, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι η διασταύρωση Φραγκοκλησιάς και Ακακιών είναι σηματοδοτούμενη, έχοντας επί της οδού Ακακιών, τόσο επί του δεξιού πεζοδρομίου αυτής, όσο και επί του αριστερού πεζοδρομίου, σηματοδότες με την ένδειξη STOP. Κατά συνέπεια, τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Φραγκοκλησιάς έχουν προτεραιότητα έναντι αυτών που κινούνται επί της οδού Ακακιών.

Η σηματοδότηση στη διασταύρωση Φραγκοκλησιάς & Ακακιών.
Η σηματοδότηση στη διασταύρωση Φραγκοκλησιάς & Ακακιών.

«Ως εκ τούτου, τα ατυχήματα που γίνονται στην εν λόγω διασταύρωση, όπως και σε κάθε σηματοδοτούμενη διασταύρωση, συμβαίνουν διότι ο ανθρώπινος παράγοντας έχει πρωταρχικό ρόλο λόγω του ότι παραβιάζεται ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας» επισημαίνει ο κ. Β. Κόκκαλης και προσθέτει:

«Άλλωστε και στη φωτογραφία που περιλαμβάνεται στην «Ενημέρωση για το σήριαλ ατυχημάτων στην οδό Φραγκοκλησιάς…!!!» του Συλλόγου Πολυδρόσου φαίνεται ξεκάθαρα ο σηματοδότης με την ένδειξη STOP, που βρίσκεται πλησίον του κίτρινου τηλεφωνικού θαλάμου.

Άρα καλό θα είναι, σήμερα που χρειαζόμαστε συμπόρευση, να μην λαϊκίζουμε και να αποτυπώνουμε την πραγματικότητα».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Παναγιώτης Αποστόλου

    Πριν μιλήσει για λαϊκισμό ο κ. αντιδήμαρχος, να κάτσει να σκεφθεί ότι από τη στιγμή που “κατασκευάσθηκε” ο ποδηλατόδρομος στην Φραγκοκλησιάς – που κανένας ποδηλάτης δεν χρησιμοποιεί – μειώθηκε η δυνατότητα ελέγχου του οδηγού όταν βγαίνει στην Φραγκοκλησιάς. Γιατί, μειώθηκε το διάστημα πλάτους της Φραγκοκλησιάς και τα αυτοκίνητα που την διασχίζουν με άνοδο και κάθοδο κινούνται μεταξύ τους οριακά.
    Αντί λοιπόν να απαντά λαϊκά, ας φροντίσει η Δημοτική Αρχή να κατασκευάσει ένα υποτυπώδες πεζοδρόμιο στο διάστημα της Φραγκοκλησιάς, μεταξύ της Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και της Σάμου.
    Γιατί, το ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή μέχρι σήμερα, είναι ευχής έργον!!

    Παναγιώτης Αποστόλου
    κάτοικος Πολυδρόσου

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet