23η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

23η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων στο Μαρούσι

Την 23η δράση διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, «συνεχίζοντας με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, να στηρίζει σταθερά τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Και σε αυτή τη δράση, που πραγματοποιείται με την είσοδο του φθινοπώρου, περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν πάνω από 150 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή, την οποία εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων, ενημερώνει ο Δήμος, συμπληρώνοντας ότι η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας, με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο διανομής.

Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, από τις 8:00π.μ. έως τις 2:00μ.μ.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, από 9π.μ. έως 3μ.μ. στα τηλ. 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet