Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Κίνα
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Κίνα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Αμαρουσίου, πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα Λεωνίδας Ροκάνας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου υποδέχθηκε τον πρέσβη στο δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα κοινών δράσεων, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της φίλης χώρας της Κίνας.

Ο κ. Γ. Πατούλης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ιστορική αδελφοποίηση του Δήμου Αμαρουσίου, ως Ολυμπιακός Δήμος, με την «αδελφή» ολυμπιακή πόλη Τσαογιάνγκ του Πεκίνου, ως επιστέγασμα, όπως ανέφερε, των σημαντικών πρωτοβουλιών που είχαν αναληφθεί για την προώθηση των σχέσεων φιλίας καΙ συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Επίσης, αναφέρθηκε στις σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αμαρουσίου με τη συμμετοχή αξιόλογων Κινέζων καλλιτεχνών, υπογραμμίζοντας τις σημαντικές  δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη μίας πολυεπίπεδης συνεργασίας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου προσέφερε στον πρέσβη ως αναμνηστικό δώρο το ιστορικό λεύκωμα της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet