Δωρεάν ψάρια σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δωρεάν ψάρια σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου

Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, η δωρεάν διανομή νωπών ιχθύων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η δράση αποτελεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε ο κ. Γ. Πατούλης με τον γενικό διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου Βασίλη Κατσιώτη, εξασφάλισε τη χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ωφελούμενοι θα είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς, επίσης, ιδρύματα, εκκλησίες και άλλοι φορείς που χρήζουν στήριξης.

Η διανομή θα γίνεται σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Ιχθυόσκαλας, όσον αφορά την προς διάθεση χορηγούμενη ποσότητα προς τον Δήμο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τον κ. Κατσιώτη γι΄ αυτή την προσφορά λέγοντας: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υποστήριξη και αλληλεγγύη σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία σε όσους έχουν ανάγκη προκειμένου κανείς συμπολίτης μας να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά του. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σκοπό έχει την ανακούφιση, αλλά και τη στήριξη πολιτών του Δήμου που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες σε μια προσπάθεια εξάλειψης του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται από τις υπηρεσίες του ΟΚΟΙΠΑΔΑ για τις προσεχείς παραλαβές φρέσκων ψαριών τηλεφωνικώς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2038345 και 210 8020861 (ώρες γραφείου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet