Σε συνεστίαση του Συλλόγου «Ο Άγ. Ιωάννης» παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε συνεστίαση του Συλλόγου «Ο Άγ. Ιωάννης» παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ιωάννης» παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 σε εστιατόριο του Αμαρουσίου.

Η βραδιά κύλησε με καλή διάθεση, συνοδεία εκλεκτών μεζέδων και κρασιού. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους, να ανταλλάξουν απόψεις και να ευχηθεί «καλό χειμώνα» σε όλους.

Ο ίδιος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποφασίζει για τον τόπο της ως ο μόνος θεσμός που βρίσκεται, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, εγγύτερα στις ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών, στοχεύοντας στην γρήγορη και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν μόνες τους, χωρίς κηδεμονίες, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του τόπου τους, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

»Παρά τις σημερινές αντιξοότητες η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση και σε αυτό της το έργο θέλει συνοδοιπόρους και βοηθούς του Συλλόγους. Οι προτάσεις όσο και οι απόψεις τους είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε μαζί σας, στηρίζουμε το έργο σας και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του Δήμου μας».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», επίσης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Αικατερίνη Φραγκάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet