Συλλυπητήρια Γ. Πατούλη για τον χαμό του Μαρουσιώτη πιλότου του Τσέσνα
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Γ. Πατούλη για τον χαμό του Μαρουσιώτη πιλότου του Τσέσνα

Τα συλλυπητήριά του για τον αδόκητο χαμό του Μαρουσιώτη πολίτη, πιλότου του μοιραίου Τσέσνα που κατέπεσε ενώ πετούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων, Σωτήρη Αντωνόπουλου, εκφράζει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο εκλιπών ήταν γιος του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Γεωργίου Αντωνόπουλου και ανιψιός του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρει:

«Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί σήμερα ένα από τα επίλεκτα στελέχη της, τον σμηναγό και πιλότο ελικοπτέρων Super Puma, τον 32χρονο, Σωτήρη Αντωνόπουλο, λάτρη των αιθέρων.

»Μαζί της πενθεί και το Μαρούσι. Μας γεμίζει απέραντη θλίψη, η πρόωρη απώλεια του Σωτήρη Αντωνόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, γέννημα και θρέμμα της πόλης του Αμαρουσίου. Ήταν γιος του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μας, Γεωργίου Αντωνόπουλου, που έφυγε επίσης νωρίς, αφήνοντας πίσω του επτά παιδιά.    

»Έμπειρος πιλότος, με πολλές ώρες πτήσεις, υπηρέτησε με αγάπη και ζήλο την Πολεμική Αεροπορία και είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο κοινωνικό σύνολο.

»“Καλό ταξίδι”, Σωτήρη, στους αιθέρες που τόσο αγαπούσες.  

»Αντιλαμβανόμαστε, τον ανείπωτο πόνο και το βαθύ πένθος της αξιολάτρευτης μητέρας του Σωτήρη, καθηγήτριας Μέσης Εκπαίδευσης , καθώς και των έξι αδελφών του για τον χαμό του πολυαγαπημένου τους.

»Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους της πόλης του Αμαρουσίου και εύχομαι ο Θεός να απαλύνει τον πόνο σας και να σας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσετε αυτή την τραγική απώλεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet