Την 5η έκθεση ζωγραφικής μελών του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου εγκαινίασε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Την 5η έκθεση ζωγραφικής μελών του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου εγκαινίασε ο δήμαρχος

Στην κατάμεστη από μέλη του ΚΑΠΗ αίθουσα εκδηλώσεων στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εγκαινίασε την 5η εικαστική έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, με θέμα «Εικόνες ψυχής».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα τόσο αξιόλογα έργα που φιλοτέχνησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ και παρουσιάζονται στην έκθεση, εξαίροντας την πολυετή προσφορά της εθελόντριας δασκάλας του τμήματος κας Έφης Μανιάτη. Παράλληλα, ευχαρίστησε το προσωπικό του ΚΑΠΗ, που όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «καθημερινά καταθέτουν την ψυχή τους, κάνοντας την εργασία τους προσφορά στην τρίτη ηλικία». Ο δήμαρχος Αμαρουσίου διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά τους και να τους προσφέρει ότι χρειασθούν και έχουν ανάγκη.

Η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, καλωσορίζοντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την παρουσία τους, σημειώνοντας ότι «σ΄ αυτή τη δράση που μετρά 10 χρόνια έχουν ξεδιπλωθεί πολλά ταλέντα από την τρίτη ηλικία. Μαζί και με τις άλλες πολλές δράσεις, το ΚΑΠΗ, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του να έχουν ψυχική ευφορία και ευχάριστη απασχόληση».

Η κα Λέκκα εξέφρασε, επίσης, τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη υποστήριξη στο έργο της, καθώς και στους εργαζόμενους για την καθημερινή προσπάθεια να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη του ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παριστάμενους.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Ιωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελευθέριος Μαγιάκης, Ηλίας Γιαννακάκος, Πέτρος Κούκουζας και Παναγιώτης Σαγρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet