Εκδήλωση για το Έπος του 1940 πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Εκδήλωση για το Έπος του 1940 πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα τίμησαν και φέτος τους ήρωες του ΄40 τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στην καθιερωμένη γιορτή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού ΚΑΠΗ, με την απαγγελία ποιημάτων και τραγουδιών.

Στον χαιρετισμό του προς τα μέλη του ΚΑΠΗ ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης, μίλησε για τη σημασία της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνει η πατρίδα μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για να μπορούμε να ζούμε σήμερα ελεύθεροι στην πατρίδα μας. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Οι αγωνιστές του ΄40 θυσίασαν τις ζωές τους για να μείνει η πατρίδα μας ελεύθερη. Είμαι βέβαιος, ότι και οι σύγχρονοι Έλληνες δεν θα γονατίσουν, έχουν τη θέληση, έχουν τη δύναμη. Όλοι μαζί, ενωμένοι στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι ο λαός μας μπορεί να μην γεννήθηκε πλούσιος, αλλά γεννήθηκε ελεύθερος. Και θα ζήσει και τα επόμενα χρόνια ελεύθερος».

Η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλατζάκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία, την υποστήριξη και, όπως ανέφερε, το συνεχές ενδιαφέρον του για την Τρίτη Ηλικία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet