280 κιλά νωπών ψαριών διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

280 κιλά νωπών ψαριών διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

Νέα δράση διάθεσης ψαριών σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πολιτών πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, «για μια ακόμη φορά στέκεται στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών του και συνεχίζει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες».

Μετά την επιτυχή πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον γενικό διευθυντή της Ιχθυόσκαλας για προμήθεια φρέσκων ψαριών, ο Δήμος εξασφάλισε και διέθεσε εκ νέου 280 κιλά διαφόρων αλιευμάτων (μαρίδα, σκουμπρί, πέρκα) μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο κ. Γ. Πατούλης τόνισε σχετικώς ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος στις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην πατρίδα μας, επιβάλλουν έναν ενισχυμένο ρόλο στην κοινωνική πολιτική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατά συνέπεια ακόμη πιο ενισχυμένο το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε άπορους και κοινωνικά αποκλεισμένους συμπολίτες μας διάφορα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δεν είναι δυνατόν να στερούνται». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί μια “ανάσα ζωής” για πολλούς συμπολίτες μας και παράλληλα ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία, ενισχύει την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων και κατ΄ επέκταση αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet