Έρευνα για μαζική μέθη μαθητών στο Μαρούσι διεξάγει η Αστυνομία
Κοινωνία

Έρευνα για μαζική μέθη μαθητών στο Μαρούσι διεξάγει η Αστυνομία

Δέκα ανήλικοι μαθητές βρέθηκαν την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πεζοδρόμιο μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Έρευνα σχετικά με το περιστατικό άρχισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου τρία σχολεία του Αμαρουσίου έκαναν πάρτι σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής. Τις πρώτες πρωινές ώρες μία μητέρα πήγε στο κέντρο για να πάρει το παιδί της και βρήκε περίπου δέκα παιδιά, μεταξύ των οποίων και τον γιο της, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, ένα παιδί βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, αλλά ευτυχώς συνήλθε.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες από τη μία για το εάν τα παιδιά κατανάλωσαν νοθευμένο αλκοόλ και πού το βρήκαν, και από την άλλη για το αν οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου έδωσαν στους μαθητές αλκοόλ, καθώς απαγορεύεται η πώλησή του σε ανήλικους.

Σημειώνεται πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ή κάποια κύρωση στο κέντρο διασκέδασης.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Δημήτρης

    Ειδικά ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μαρούσι έχει πάρα πολλά μαγαζιά στα βόρεια προάστεια με αμφίβολες άδειες (εστιατόρια που είναι στην πραγματικότητα night clubs με live μουσική) ή και χωρίς άδειες (Νέα Ερυθραία), που δουλεύουν με την ανοχή του δήμου με μία απλή “βεβαίωση άδειας”, ενώ στο κέντρο της Ν. Ερυθραίας έχει αναπτύξει ένα τεράστιο και βεβαίως παράνομο Open Bar, το οποίο -πάλι με την ανοχή του δήμου, που κάνει συστηματικά τα στραβά μάτια- δεν το απομακρύνει, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες αποφάσεις της Περιφέρειας. Τώρα τελευταία και μόνο μετά από δημοσίευση στις τοπικές εφημερίδες απομακρύνθηκαν επιτέλους ποτά από ένα σε όλους προσβάσιμο ψυγείο (!) ενός άλλου καταστηματάρχη στο ίδιο κτήριο, το οποίο έχει κατακλυστεί από τέτοια μαγαζιά, ενώ βρίσκεται δίπλα από μία εκκλησία και φροντιστήρια. Στα παρκάκια δίπλα από αυτό το κτίριο θα βρειτε τις βραδυνές ώρες νέους με μπύρες στα χέρια, τα οποία προμηθεύτηκαν μάλλον από τα κοντινά περίπτερα.
    Μήπως οι τοπικοί άρχοντες μετά από το συμβάν στο Μαρούσι πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους και να ανακαλέσουν τις έτσι και αλλιώς συνήθως παράνομες άδειες ή τις “κατά πλάσμα δικαίου άδειες”, δηλαδή παλιόχαρτα που δίνουν στους καταστηματάρχες χωρίς να γίνεται ποτέ έλεγχο νομιμότητας; Πρέπει να έχουμε θύματα για να μπορούμε επιτέλους να πέσουμε απολαυστικά από τα σύννεφα; Κι επειδή αν κατάλαβα καλά η δημοσιότητα είναι η ασημένια σφαίρα που φοβούνται οι καταστηματάρχες αυτοί, καλώ και τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν με το θέμα. Ολα τα στοιχεία υπάρχουν στη Διαύγεια.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet