Ευχαριστίες Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ευχαριστίες Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής στον Δήμο Αμαρουσίου

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο αστυνομικός διευθυντής, τμηματάρχης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την άμεση και ουσιαστική συμβολή του, κατά την επιχείρηση μεταφοράς κλεμμένων και τεμαχισμένων οχημάτων από την περιοχή της Παιανίας, προς τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, στη Μαγουλέζα Αττικής.

«Το προσωπικό του Δήμου σας που διατέθηκε για να μας συνδράμει, επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό και σε αρμονική συνεργασία, τόσο με το προσωπικό που διατέθηκε για τον ίδιο σκοπό από άλλους Δήμους, όσο και με το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που επιφορτίστηκε με το έργο αυτό, όλοι μαζί περαίωσαν το εγχείρημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποτέλεσμα της συνεργασίας, ήταν η αποδέσμευση των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούσαν τον χώρο και η άμεση διάθεσή τους στην υπηρεσία των πολιτών, μέσω της αστυνόμευσης των όμορων περιοχών» σημειώνει στην επιστολή ο κ. Π. Ηλιόπουλος.

«Ευχόμαστε», προσθέτει, «η συνεργασία αυτή και ο συντονισμός διαφορετικών υπηρεσιών, να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για ευρύτερες συνεργασίες μεταξύ των Υπηρεσιών της χώρας, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών από κάθε πλευρά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet