«Να αφήσουμε τα παιδιά μας μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις»
Κοινωνία

«Να αφήσουμε τα παιδιά μας μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις»

Να αφήσει τα παιδιά μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις καλεί την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και να προσέλθει στην εκδήλωση για τη βράβευση των εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η παράταξη ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παραστεί, καθώς έχει αντιρρήσεις με τον χώρο διεξαγωγής της τελετής βράβευσης που θα διεξαχθεί στον χώρο της ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι (Ενότητα: Νομιμοποίηση της ΟΤΕ Academy).

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Δήμου τονίζει:

Να αφήσουμε τα παιδιά μας μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου και τη δήλωση του επικεφαλής της Λ. Μαγιάκη ότι δεν θα παραστεί στην τελετή βράβευσης των μαθητών της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα θέλαμε ως διοίκηση του Δήμου να επισημάνουμε τα παρακάτω:

  • Η παρουσία των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων σε μια εκδήλωση τιμής κι αναγνώρισης της επιτυχίας και του κόπου που κατέβαλαν τα παιδιά, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό της πόλης, προκειμένου να πετύχουν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με μικροπαραταξιακά κίνητρα.
  • Πρέπει να αφήσουμε τη νέα γενιά της πατρίδας μας μακριά από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις. Στο δύσκολο ξεκίνημα της νέας ακαδημαϊκής τους ζωής χρειάζονται στήριξη, κίνητρα κι αναγνώριση. Κι όχι μιζέρια.
  • Ας καταλάβουν επιτέλους ότι η επιλογή του χώρου που θα τελεστεί η εκδήλωση τιμής και βράβευσης της νέας γενιάς της πόλης μας δεν είναι ζήτημα με μεγάλη σημασία. Σημασία έχει να τιμήσουμε τον κόπο και την προσπάθεια των νέων ανθρώπων που κόντρα στα προβλήματα της σημερινής εποχής έχουν μάθει να προσπαθούν, να αγωνίζονται, να πετυχαίνουν και να διακρίνονται.
  • Τους καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξουν στάση και να παραστούν στην εκδήλωση. Να αφήσουν τα παιδιά μακριά από τις μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, που αρκετά έχουν ταλαιπωρήσει και την πόλη και την πατρίδα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet