Ευχαριστίες Δήμου στα φροντιστήρια που στηρίζουν τη «δωρεάν φοίτηση»
Κοινωνία

Ευχαριστίες Δήμου στα φροντιστήρια που στηρίζουν τη «δωρεάν φοίτηση»

Θερμές ευχαριστίες του Δήμου Αμαρουσίου και του ΟΚΟΙΠΑΔΑ στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων της πόλης για τη σημαντική προσφορά τους στο πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης»

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά υλοποιείται στον Δήμο Αμαρουσίου το πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης» από το Τμήμα Κοινωνικής Στήριξης του ΟΚΟΙΠΑΔΑ με τη σημαντική συμβολή των φροντιστηρίων της πόλης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των πολιτών που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κατά την οποία πλήττονται ολοένα και περισσότερες οικογένειες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αμαρουσίου, με τη σημαντική βοήθεια των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών της πόλης, εξασφαλίζει δωρεάν θέσεις φοίτησης ή θέσεων με ελάχιστο κόστος σε μαθητές/μαθήτριες που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές δυσκολίες, με στόχο να έχουν πρόσβαση στη βέλτιστη δυνατή εκπαίδευση.

Για τη μεγάλη και αξιόλογη προσφορά τους στο πρόγραμμα ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων του Αμαρουσίου που συμμετέχουν σε αυτό και εξάρει τη συμβολή τους και την ανιδιοτελή κοινωνική συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Ακολουθούν τα φροντιστήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

ΠΗΓΑΣΟΣ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΦΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΩΘΗΣΗ, ΡΕ’Ι’ΣΗΣ  – ΜΠΙΡΗΣ, ΑΛΚΗ, ΝΟΗΣΗ, ΑΞΙΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ.

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:

AXON, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, ΡΕΪΣΗΣ-ΜΠΙΡΗΣ, ΠΑΣΤΡΑΣ,  ΤΑΡΑΛΑ ΕΛΕΝΗ,  ΑΘΗΝΑ ΜΠΛΑΝΣΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet