Ενότητα: Το «σύστημα Πατούλη» ευθύνεται για την απώλεια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Κοινωνία

Ενότητα: Το «σύστημα Πατούλη» ευθύνεται για την απώλεια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Με νέα ανακοίνωσή της, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, επανέρχεται στο θέμα της αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) στην πόλη.

Όπως αναφέρεται, η παράταξη απαντά στους ισχυρισμούς της δημοτικής Αρχής, όπως αυτοί διατυπώθηκαν σε δύο ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου του κ. Πατούλη (Μαρούσι: Με ευθύνη της Περιφέρειας η διακοπή της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑΟξύτατη επίθεση Ελ. Λέκκα κατά Π. Κούκουζα για το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ).

«Οι αναφορές των συντακτών της τελευταίας ανακοίνωσης περί κομματικών κινήτρων του δημοτικού συμβούλου της παράταξης, Πέτρου Κούκουζα και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό του, δεν επιτυγχάνουν τον κύριο σκοπό τους, που είναι ο αποπροσανατολισμός των πολιτών από το γεγονός της απώλειας της δομής ΚΔΑΠ – ΜΕΑ για το Μαρούσι» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ενότητας, στην οποία επίσης αναφέρεται το εξής:

«Η Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι επισημαίνει ότι τα θέματα ΑμεΑ δεν προσφέρονται για μικροπολιτική εκμετάλλευση και μεγαλόστομες δηλώσεις, όπως αυτές που έγιναν από τον κ. Πατούλη στις 3/12, Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ. Κρίνοντας μόνο από τις πράξεις και όχι τις δηλώσεις, είναι εμφανές ότι η ολιγωρία και οι ενέργειες του συστήματος Πατούλη οδήγησαν στην απώλεια της δομής για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet