Προσφορά τροφίμων από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Προσφορά τροφίμων από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, των Γευμάτων Αγάπης και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσε στον Δήμο ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου.

Στην καθιερωμένη δράση αλληλεγγύης, εθελοντικής προσφοράς και αγάπης προς τους πολίτες του Δήμου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας, γλυκίσματα, είδη για βρέφη και για την τρίτη ηλικία, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης σε αρίστη κατάσταση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε στο πρόσωπο της πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δήμητρας Τσουκλείδου όλους, όπως ανέφερε, «εκείνους που προσέφεραν από το περίσσευμα της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς τους, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να μπορέσουν να γιορτάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων». «Ενωμένοι και με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας την κρίση» σημείωσε ο κ. Πατούλης δίνοντας σε όλους τους παριστάμενους τις ευχές του για Υγεία, Ευτυχία και Πρόοδο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την ευαισθησία, όπως ανέφερε, και την κοινωνική προσφορά του στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, αλλά και ευρύτερα, ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ.

Στην παράδοση των ειδών παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet