Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Ειδικού Σχολείου παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Ειδικού Σχολείου παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Κοντά στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης για να παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και να δώσει τις ευχές του στους γονείς και τα παιδιά για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα παιδιά με ευχάριστη διάθεση παρουσίασαν το σκετς που ετοίμασαν με την υποστήριξη των δασκάλων τους, με θέμα «Η βασίλισσα του Χιονιού και οι προσπάθειές της να κάνει τους ανθρώπους κακούς παγώνοντας τις καρδιές τους. Θα τα καταφέρει όμως αν υπάρχει αγάπη και πίστη;».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τα παιδιά, τον διευθυντή του Σχολείου Αθανάσιο Γρίβα και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή και ευχήθηκε σε όλους «Καλές Γιορτές» με υγεία και πρόοδο.
«Είμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε με κάθε τρόπο για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να στερούνται για την πρόοδο τους σε υλικοτεχνικά μέσα και υποδομές, υποστηρίζοντας παράλληλα από τη δική μας θέση το σημαντικό και αξιέπαινο έργο του εκπαιδευτικού προσωπικού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Παραβρέθηκε, επίσης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet