Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων
Κοινωνία

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων

Ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ αντάλλαξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργάνωσαν η Ομάδα Αγάπης και η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης, καθώς και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν τα  τμήματα παραδοσιακών χορών.

Στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τα μέλη των Ομάδων προσέφεραν χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, χειροποίητες κατασκευές ραπτικής και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση των συμπολιτών που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, στο ισόγειο του κεντρικού ΚΑΠΗ τα τμήματα των παραδοσιακών χορών γιόρτασαν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με παραδοσιακούς χορούς και πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν τα ίδια τα μέλη.

Μέσα σε ατμόσφαιρα οικογενειακή, ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, αγόρασε διάφορα είδη από τις χειροποίητες κατασκευές των Ομάδων και αντάλλαξε ευχές με τον καθένα για «Καλά Χριστούγεννα» και ένα καλύτερο Νέο Έτος με υγεία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη.

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις παρευρέθηκε και η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet