Μαθητές έψαλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μαθητές έψαλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε δεκάδες μαθητές και παιδιά στο γραφείο του στο δημαρχείο, που το επισκέφθηκαν τηρώντας το έθιμο μαζί με τους δασκάλους τους και τους γονείς τους για να ανταλλάξουν χαρμόσυνες ευχές και να του τραγουδήσουν κάλαντα και εορταστικές μελωδίες από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας.

Νωρίς το πρωί το Χαρμόσυνο νέο της Γέννησης του Χριστού τραγούδησαν στον δήμαρχο τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών ντυμένα με τη φορεσιά του Άη Βασίλη. Τη σκυτάλη των χριστουγεννιάτικων ευχών πήραν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» και ακολούθησαν τα παιδιά από το «Ψαραύτειο» του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη», που πρόσφατα εγκαινιάστηκε και λειτουργεί στο Μαρούσι.

Ο δήμαρχος προσέφερε στους μικρούς μελωδούς  χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, προσκλήσεις για να επισκεφθούν τα παιχνίδια του χωριού του Αη Βασίλη στην πλατεία Αγίας Λαύρας και ευχές για να έχουν όμορφες γιορτές και μία ακόμη πιο δημιουργική χρονιά με πολύ αγάπη και χαμόγελο.

Από την πλευρά τους τα παιδιά μαζί με το ζεστό χαμόγελο τους προσέφεραν στον κ. Πατούλη τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους, κάρτες με πολλές – πολλές ευχές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet