Κάλαντα στον δήμαρχο από Χορωδία ΚΑΠΗ και συλλόγους Αμαρουσίου
Κοινωνία

Κάλαντα στον δήμαρχο από Χορωδία ΚΑΠΗ και συλλόγους Αμαρουσίου

Με γιορτινούς ήχους και κάλαντα Χριστουγέννων από τη χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης  συνεχίστηκαν οι χαρμόσυνες ευχές στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Θερμές ευχές δέχθηκε ο δήμαρχος πρώτα από τα μέλη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ, που  του μετέφεραν την αγάπη τους και του ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» και «Κάθε Επιτυχία» στο  έργο του από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετεί. Ο κ. Πατούλης, αφού τις συνεχάρη για την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, τους έδωσε τις δικές του εγκάρδιες ευχές, προσφέροντάς τους όμορφα κυκλάμινα σε γλαστράκια.

Τη σκυτάλη πήραν παιδιά και μέλη της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», που πλημμύρισαν κι εφέτος το γραφείο του δημάρχου, ψάλλοντας παραδοσιακά κάλαντα από την Κρήτη κι ανταλλάσοντας μαζί του δώρα και ευχές.

Το συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης, φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, ευχήθηκε και αυτή τη χρονιά μουσικά και χορευτικά «Χρόνια Πολλά» στον δήμαρχο, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παρουσιάζοντας σύντομο χορευτικό. Εκ μέρους Συλλόγου, μία μαθήτρια προσέφερε στον κ. Πατούλη την εικόνα της Παναγίας του Σουμελά, μαζί με τις ευχές για καλή επιτυχία στην προσπάθεια του.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε ξεχωριστά καθένα από τα μέλη των συλλόγων και της χορωδίας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» με Υγεία και «ενωμένοι όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και αγάπη, να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα», όπως σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet