Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Χαρμόσυνες πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και κάλαντα της πρωτοχρονιάς «πλημμύρισαν» το γραφείο του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη από την πολιτιστική και μουσικοχορευτική ομάδα Καστελοριζίου και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου.

Την αυλαία των πρωτοχρονιάτικων ευχών άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου, που έπαιξε για τον δήμαρχο, παρόντων επίσης στελεχών της διοίκησης, δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και επίκαιρες μελωδίες.
Εκ μέρους της Ορχήστρας ο μαέστρος Αντώνης Κανδηλιώτης ευχήθηκε στον δήμαρχο «Χρόνια Πολλά» και, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «καλή επιτυχία στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο του» και ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική για τη σημαντική προσφορά της στον πολιτισμό με την παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Στη συνέχεια η πολιτιστική και μουσικοχορευτική ομάδα από το ακριτικό Καστελόριζο, με το οποίο ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αδελφοποιηθεί από το 2012, ευχήθηκε μελωδικά και με ιδιαίτερες μαντινάδες του νησιού «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» στον δήμαρχο, ο οποίος, αφού συνεχάρη τα μέλη για τις υπέροχες ερμηνείες τους, τους προσέφερε γλυκίσματα και συμβολικά δώρα.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εύχεται σε όλους «Καλή Χρονιά» με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη, σημειώνοντας ότι «με αισιοδοξία, ανθρωπιά και αλληλεγγύη, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και το 2017 για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet