486 διατακτικές επιταγές σε πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

486 διατακτικές επιταγές σε πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου

Δώρα και διατακτικές επιταγές σε 486 πολίτες του Αμαρουσίου που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες διέθεσε σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, ο Δήμος Αμαρουσίου για την κάλυψη των αναγκών τους σε τρόφιμα και γλυκά αυτές τις άγιες ημέρες.

Η διάθεση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος συνομίλησε με τους πολίτες και αντάλλαξε ευχές μαζί τους. Οι πολίτες ευχαρίστησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τον δήμαρχο για τη μεγάλη αυτή βοήθεια που τους παρέχει ο Δήμος καθ΄ όλη τη χρονιά, αλλά και ιδιαίτερα για την περίοδο των εορτών.

Ο κ. Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, το προσωπικό αλλά και όλους αυτούς που ακούραστα παρέχουν τη βοήθεια τους προκειμένου, όπως τόνισε, «κανένας συνάνθρωπος μας να μην στερηθεί αυτές τις ημέρες τα απαραίτητα» και δήλωσε:

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο γιορτινό είναι πάνω από όλα ανθρώπινο και θέλει αυτές τις μέρες να δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα και βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου αταλάντευτα προσηλωμένος στο κοινωνικό του πρόσωπο θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις κοινωνικές του δομές το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, τη Γωνιά Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα Προγράμματα Πρόληψης Υγείας, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το Κέντρο Ημέρας νόσου Αλτσχάιμερ, δίνοντας ελπίδα, χαρά και ανακούφιση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

»Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet