Ανανεώθηκαν συμβάσεις 78 εργαζομένων στην Καθαριότητα Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ανανεώθηκαν συμβάσεις 78 εργαζομένων στην Καθαριότητα Δήμου Αμαρουσίου

Με τους 78 εργαζόμενους οκτάμηνης σύμβασης που έχουν συμπληρώσει το 24μηνο και ανήκουν στο προσωπικό καθαριότητας  του Δήμου είχε συνάντηση ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ για να ξεπεραστεί η «αγκύλωση» του 24μήνου που δημιούργησε σύγχυση τόσο σε εργαζόμενους όσο και στους Δήμους και για την απόφαση να υπογράψει την ανανέωση των συμβάσεών τους τηρώντας τη δέσμευση της διοίκησης να συνεχίσει να εργάζεται όλο το προσωπικό με οκτάμηνη σύμβαση στην υπηρεσία καθαριότητας.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή  προσπάθεια να συνεχίσετε να εργάζεστε. Θέλουμε να παραμείνετε γιατί είστε απαραίτητοι στον Δήμο μας. Οι κάτοικοι της πόλης μας πληρώνουν από το υστέρημά τους τα ανταποδοτικά τέλη και πρέπει να ανταποκριθούμε με τους εργαζόμενους μας να δίνουν το μέγιστο της προσπάθειάς τους. Θέλουμε να είστε μαζί μας. Εξάλλου υπάρχει προηγούμενο και σε άλλες περιπτώσεις με την τακτοποίηση εργαζόμενων σε υπηρεσίες καθαριότητας. Ο Δήμος Αμαρουσίου και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για όλα αυτά που έχετε προσφέρει στους συμπολίτες μας, άλλωστε, αυτή η δουλειά φαίνεται καθημερινά όταν από άκρη σε άκρη το Μαρούσι είναι μια καθαρή πόλη πρότυπο, μια πόλη που σέβεται τον δημότη και που δεν σπαταλάει τα χρήματα του από τα δημοτικά τέλη, αλλά τα αξιοποιεί και τα επενδύει σε μέσα και  εξοπλισμό για να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας» τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, οι 78 εργαζόμενοι οι οποίοι αντιμετώπιζαν το πρόβλημα με το 24μηνο και η σύμβασή του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2016 υπέγραψαν την ανανέωση της σύμβασής τους για ένα έτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet