Πρόβλημα με την ασφάλεια πεζών στο Μαρούσι εντοπίζει η Ενότητα
Κοινωνία

Πρόβλημα με την ασφάλεια πεζών στο Μαρούσι εντοπίζει η Ενότητα

Πρόβλημα με την ασφάλεια πεζών στο Μαρούσι εντοπίζει η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Παρέμβαση σχετικά με την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών στο Μαρούσι έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Πέτρος Κούκουζας και Δημήτρης Κουτσουβέλης στη συνεδρίαση της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η παρέμβαση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης:

Με αφορμή το δυστύχημα που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στην οδό Χειμάρρας, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο του συμπολίτη μας κ. Πολύκαρπου Ιωαννίδη, αναδεικνύεται με τραγικό τρόπο το πρόβλημα της ασφάλειας των πεζών στις οδούς Χειμάρρας, Γραβιάς, Γρανικού και Φραγκοκλησιάς στην περιοχή του Παραδείσου Αμαρουσίου.

Ο τοπικός σύλλογος κατοίκων επανειλημμένα έχει προβάλει αυτό το πρόβλημα, ζητώντας τόσο από τον προηγούμενο, όσο και από τον νυν αντιδήμαρχο, μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών που αφορούν στον καλύτερο οδοφωτισμό στην κατασκευή ασφαλών πεζοδρομίων και στην αστυνόμευση της παράνομης στάθμευσης επί των πεζοδρομίων από την αστυνομία.

Για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα, κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει η δημοτική Αρχή να προβεί σύντομα στις ανάλογες ενέργειες ώστε οι πεζοί να κυκλοφορούν με ασφάλεια τόσο στους ανωτέρω δρόμους, όσο και στους υπόλοιπους υποφωτισμένους δρόμους της πόλης.

Αναμένουμε τις σχετικές δεσμεύσεις της δημοτικής Αρχής και κυρίως τις ενέργειες και τα έργα που θα καλλιεργήσουν το αίσθημα της ασφαλούς κυκλοφορίας στους κατοίκους της πόλης μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Π. Κούκουζας – Δ. Κουτσουβέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet