Εορταστικών προσφορών επωφελήθηκαν οι καταναλωτές στη δράση διάθεσης προϊόντων
Κοινωνία

Εορταστικών προσφορών επωφελήθηκαν οι καταναλωτές στη δράση διάθεσης προϊόντων

Με αθρόα προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 18η εορταστική Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας τους πολίτες, στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Στην 18η εορταστική Δράση συμμετείχαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, περισσότεροι από 55 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 150 και πλέον διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα προϊόντα.

Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια Αττικής βρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της δράσης, συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς, ευχαρίστησε την οργανωτική ομάδα καθώς, επίσης, τους εθελοντές και τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και με Υγεία το 2016.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους, απευθύνοντας συγχαρητήρια απηύθυναν τόσο στον δήμαρχο, όσο και στον υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων Π. Τσιτσιμπάση, για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Νίκος Πέππας.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

  • Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.
  • Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.
  • Κυριακή 24 Απριλίου 2016.
  • Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet