Κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας έψαλαν στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας έψαλαν στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας έψαλαν στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, περισσότερα από 120 παιδιά Δημοτικών Σχολείων της πόλης με τη συνοδεία του παραδοσιακού τριγώνου και μουσικών οργάνων. Τα παιδιά και τους δασκάλους τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος στο γραφείο του στο δημαρχείο ανταλλάσσοντας ευχές για τις μέρες των Χριστουγέννων και τη νέα χρονιά.

Το «ποδαρικό» των χριστουγεννιάτικων ευχών για τα φετινά Χριστούγεννα έκαναν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» μαζί με τις δασκάλες τους. Μελωδικές ευχές έδωσε στον δήμαρχο και η χορωδία των παιδιών του 8ου Δημοτικού Σχολείου με τη συνοδεία ακορντεόν. Ακολούθησε η ακρόαση μωραΐτικων και κυκλαδίτικων καλάντων συνοδεία κιθάρας από τη χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο δήμαρχος προσέφερε στους μικρούς χορωδούς δωράκια, γλυκίσματα, προσκλήσεις για να επισκεφθούν το καρουζέλ, το τρενάκι, το παγοδρόμιο στην πλατεία Αγίας Λαύρας και ευχές για να έχουν όμορφες γιορτές και μία ακόμη ομορφότερη δημιουργική χρονιά γεμάτη με χαμόγελα και πρόοδο. Από την πλευρά τους τα παιδιά του προσέφεραν δημιουργίες τους, κάρτες με ευχές και το ωραιότερο χαμόγελό τους.

Τις ευχές του ο κ. Πατούλης έδωσε και στους εκπαιδευτικούς, τους οποίους και συνεχάρη για την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών. Με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που «βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά» και του ευχήθηκαν προσωπική ευτυχία και επιτυχία στο έργο του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet