Μαγικά και δώρα στη γιορτή για τα παιδιά εργαζομένων στον Δήμο
Κοινωνία

Μαγικά και δώρα στη γιορτή για τα παιδιά εργαζομένων στον Δήμο

Σε ένα χαρούμενο και εορταστικό σκηνικό στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, παραμονή των Χριστουγέννων, ειδικά για τα παιδιά των εργαζομένων.

Τους γονείς και τα παιδιά υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος σε όλους μικρούς και μεγάλους Καλές Γιορτές με Υγεία και Πρόοδο για το 2016, στέλνοντας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στο πνεύμα των Χριστουγέννων μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης.

Τα παιδιά απόλαυσαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή παρέα με τη νεράιδα, τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, αλλά και τον διάσημο μάγο Dio σε ένα πρόγραμμα… πέρα από τα όρια της λογικής, ενώ διασκέδασαν συμμετέχοντας στο θεατρικό παιχνίδι, στα εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης, σε κινητικά παιχνίδια, σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους συντροφιά με τον DJ.

Σε όλα τα παιδιά ο δήμαρχος Αμαρουσίου μοίρασε πρωτότυπα δώρα και συγκεκριμένα τους προσφέρθηκαν δωρεάν εισιτήρια για το Εργοστάσιο Σοκολάτας, εισιτήρια για το Λούνα Παρκ  «Αηδονάκια» και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αμαρουσίου. Επίσης εισιτήρια με έκπτωση 50% για οποιαδήποτε από τις 4 παιδικές παραστάσεις στα Αθηναϊκά Θέατρα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις, που παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γιορτάσουν και να ψυχαγωγηθούν τις γιορτινές ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet