Την πίτα του Συλλόγου Αθμονέων έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πίτα του Συλλόγου Αθμονέων έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ανήμερα των Θεοφανείων παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από μέλη και φίλους του ιστορικότερου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, Συλλόγου της πόλης, ο πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις θερμές ευχές του στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενος «Χρόνια Πολλά» σε όλους με υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Επίσης απευθυνόμενος στην πρόεδρο Ρούλα Μπογδάνου-Καλύβα και τα μέλη του Δ.Σ. τους εξέφρασε τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους και τη νέα χρονιά, με τη διαβεβαίωση, όπως αναφέρεται, ότι «η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί και ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους». Παράλληλα αναφέρθηκε στη μετεγκατάσταση του Λαογραφικού Μουσείου στο διατηρητέο κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και Σουρή, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναπαλαίωσής του.

Η πρόεδρος ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «Καλή Χρονιά» και ότι καλύτερο για το Μαρούσι, σημειώνοντας, όπως αναφέρεται, ότι «ο δήμαρχος μας έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να παράγει έργο προς όφελος της πόλης μας». Παράλληλα, έδωσε τις ευχές της το 2016 να είναι ειρηνικό για όλους και η χώρα μας να καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση, καθώς «έχει αποδείξει στο πέρασμα των αιώνων ότι μπορεί και αναγεννιέται από τις στάχτες».

Στην εκδήλωση που διάνθισε με επίκαιρα τραγούδια και μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Αικατερίνη Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Μιχαήλ ΠαπαδόπουλοςΝικόλαος Πέππας,  Κωνσταντίνος Ρώτας, Στέφανος Τσιπουράκης, Αικατερίνη Φραγκάκη. Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet