Γάτες ράτσας και… ταράτσας δίνουν ραντεβού στο Μαρούσι
Κοινωνία

Γάτες ράτσας και… ταράτσας δίνουν ραντεβού στο Μαρούσι

Γάτες ράτσας αλλά και αδέσποτες δίνουν ραντεβού στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016 στο Β επίπεδο του Helexpo Maroussi σε φεστιβάλ που διοργανώνει το Αll About Cats.

Μέχρι σήμερα στη χώρα μας υπήρχαν εκδηλώσεις εξειδικευμένες είτε για καθαρόαιμες είτε για αδέσποτες γάτες, αφήνοντας τις οικόσιτες και τους γατόφιλους ξεχασμένους σε μια ρομαντική γωνιά. Το All About Cats δεν κάνει διαχωρισμούς και αποδεικνύει ότι οι γάτες μάς ενώνουν, ότι κάθε γάτα είναι εξίσου σημαντική, είτε πρόκειται για γάτα σπιτιού, είτε καθαρόαιμη, είτε πρώην αδέσποτη.

Πρόκειται για το μοναδικό διαδραστικό φεστιβάλ που αγκαλιάζει όλων των ειδών τις γάτες. Με πρώτο βασικό συστατικό τον σεβασμό απέναντι σε όλες τις γάτες, το Αll About Cats αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του κάθε γατόφιλου και δημιουργήθηκε με σκοπό ώστε οι φίλοι της γάτας να μοιραστούν την εμπειρία του να ζεις, να φροντίζεις και να μοιράζεσαι τη ζωή σου με μια γάτα.

Στο φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει γάτες οι οποίες βοηθούν παιδιά και άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στα συμπαθή τετράποδα, εκτροφείς που με υπευθυνότητα εκτρέφουν επιλεκτικά και συνεχίζουν να διαφυλάσσουν το γενετικό υλικό των καθαρόαιμων, καθώς επίσης και μυστικά για μια πιο ποιοτική συμβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες www.allaboutcats.gr.

Η είσοδος στο διήμερο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet