Μεγάλη προσφορά φαρμάκων από μαθητές της Ελληνοαγγλικής Αγωγής
Κοινωνία

Μεγάλη προσφορά φαρμάκων από μαθητές της Ελληνοαγγλικής Αγωγής

Μεγάλη ποσότητα παιδικών φαρμάκων παρέδωσε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου το προεδρείο των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, μαζί με τον διευθυντή του Σχολείου Χριστόδουλο Κακαδιάρη, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016.

Τα παιδικά φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου προσέφεραν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου στο πλαίσιο της δράσης «Έλα με το πακέτο σου», που υλοποιούν κάθε χρόνο, προσφέροντας συστηματικά φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Παρούσα στην παράδοση των φαρμάκων ήταν η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, η οποία εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της, συγχαίροντας παράλληλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία τους, με τη διαβεβαίωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ότι τα φάρμακα θα χορηγηθούν σε πολίτες του Αμαρουσίου που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και αδυνατούν να τα προμηθευθούν.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Αμαρουσίου στεγάζεται στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Παλαιολόγου 9, Μαρούσι). Τηλ. επικοινωνίας: 213 2031915 και 213 2031936.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet