Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αναβρύτων παρέστησαν μέλη της δημοτικής Αρχής
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αναβρύτων παρέστησαν μέλη της δημοτικής Αρχής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στα γραφεία του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αναβρύτων Αμαρουσίου «Άγιος Δημήτριος» παρουσία μελών και κατοίκων της περιοχής, καθώς και εκπροσώπων της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος, Πολεοδομίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη ευχήθηκε στους παριστάμενους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για όλους, εκφράζοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τη διαβεβαίωση ότι η αγαστή συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης θα συνεχισθεί, καθώς αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της διοίκησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

Ακολούθως, η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Έργων και Μελετών Βασίλης Κόκκαλης και ο συντονιστής του έργου της διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης απάντησαν στις ερωτήσεις που ετέθησαν από τους παριστάμενους αναφορικά με τη γειτονιά των Αναβρύτων και δέχτηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις ευχαριστίες τους για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Κιλελέρ και Αλ. Παπαναστασίου, τις οποίες ζήτησαν να μεταφέρουν στον δήμαρχο Αμαρουσίου.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στο θέμα της οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς, που βρίσκεται στη φάση της διευθέτησης. Όπως σημείωσαν «η ολοκλήρωσή της φάσης αυτής θα αλλάξει όλη την περιοχή, ενώ θα καταστεί δυνατή η κατασκευή του αγωγού απορροής των ομβρίων υδάτων, που βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης».

Επίσης σχετικά με το πάγιο αίτημα των κατοίκων για την ανέγερση Ιερού Ναού στην περιοχή των Αναβρύτων,  υπογραμμίστηκε ότι «γίνονται ενέργειες, βάσει της αδείας που υπάρχει ήδη εγκεκριμένη από τη Ναοδομία, για την τοποθέτηση μικρού προκάτ ναού με τη βοήθεια της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, μέχρι να βρεθεί χρηματοδότηση για την ανέγερση του Ιερού Ναού».

Στα θέματα που τέθηκαν από την πλευρά των κατοίκων για έργα υποδομών μικρής κλίμακας, οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα διευθετηθούν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελευθέριος Μαγιάκης και η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Καρανάσιου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet