Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη του ΚΑΠΗ έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του προεδρείου του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, αιρετών και εκπροσώπων φορέων της πόλης. Δήμαρχος και δημότες αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό και ανθρώπινο 2016.

Ο κ. Πατούλης έκοψε τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά παρουσία της προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), της απερχόμενης αντιπροέδρου Ελένης Βλάχου-Σταματάκη και της νέας αντιπροέδρου Κατερίνας Ιωάννου, καθώς και του αντιδημάρχου Αθανάσιου Βελή.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο για το έργο τους όπως, επίσης, το προσωπικό και τους εθελοντές που, όπως ανέφερε, στηρίζουν με προσήλωση και φιλοτιμία τη λειτουργία των έξι ΚΑΠΗ της πόλης.

«Οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς. Τα σχέδια για το 2016 είναι πολλά. Δημιουργία θεατρικής ομάδας, εμπλουτισμός του εκδρομικού προγράμματος, δωρεάν υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, κάρτα Υγείας για κάθε μέλος. Στο Μαρούσι κανένα ΚΑΠΗ δεν κλείνει. Αντίθετα οι έξι αυτοί χώροι αγάπης, δημιουργίας, Υγείας γίνονται ακόμα πιο φιλόξενοι, εμπλουτίζονται με νέες δραστηριότητες, αγκαλιάζουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν» ανέφερε ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του για ένα 2016 πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό, πιο διασκεδαστικό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη χορωδία του ΚΑΠΗ να αφιερώνει στον δήμαρχο ένα αγαπημένο τραγούδι.

Ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ σε σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί τους επαγγελματίες για την ευγενική προσφορά δώρων για την πραγματοποίηση της κοπής της βασιλόπιτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet