Την ανάγκη να αγαπάμε τα ζώα τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο «All About Cats»
Κοινωνία

Την ανάγκη να αγαπάμε τα ζώα τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο «All About Cats»

Το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ Γάτας με τίτλο «All About Cats» που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στη HELEXPO MAROUSSI το διήμερο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016 επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Στην αίθουσα του αμφιθεάτρου πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες και συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη γάτα και στα άλλα ζώα συντροφιάς, καθώς και στη σχέση της γάτας με τον άνθρωπο και ειδικότερα για τις αλήθειες και τους μύθους, σχετικά με τις δερματικές παθήσεις που μπορούν να προκληθούν από την επαφή μας με τις γάτες.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη να «αγαπάμε τα ζώα, καθώς αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού μας», επισημαίνοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και για τα αδέσποτα ζώα για τα οποία εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τη Φιλοζωϊκή Εταιρεία». Παράλληλα συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία του διήμερου Φεστιβάλ, εκφράζοντας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη διαβεβαίωση ότι η διοίκηση του Δήμου υποστηρίζει την προσπάθειά τους, προκειμένου η διοργάνωση να επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια και να καταστεί θεσμός.

Εκ μέρους των διοργανωτών ο κ. Βασίλειος Γουλιέλμος εξέφρασε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ικανοποίησή και τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση και την άριστη συνεργασία της δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου κου Πατούλη για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Στη διημερίδα παραβρέθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και χιλιάδες φίλοι όλων των ειδών της γάτας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, σε παρουσιάσεις καθαρόαιμων φυλών και σε διαδραστικά σεμινάρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet