Με το νέο Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με το νέο Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης είχε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, συνάντηση με την πρόεδρο του Οργανισμού Ελένη Λέκκα και τα μέλη του.

Στο καλωσόρισμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο Δ.Σ., τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του Οργανισμού στην προαγωγή της αλληλεγγύης υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μέσα  από τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις δράσεις του Οργανισμού εκατοντάδες ευπαθείς και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας έχουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που έχουν ανάγκη, ώστε να μη νιώθουν μόνοι και αβοήθητοι.

»Η προσπάθεια μας ενισχύεται καθημερινά με νέες πρωτοβουλίες και όλοι πρέπει να ενεργοποιηθούμε ανάλογα με τη θέση και τις γνώσεις που διαθέτουμε, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του σημαντικού ρόλου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ. Στην όλη προσπάθειά μας αξιέπαινη είναι η προσφορά των εθελοντών μας, τους οποίους ευχαριστούμε για την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη τους στην τοπική κοινωνία».

Το νέο Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ απαρτίζουν:

Πρόεδρος: Ελένη Λέκκα.

Αντιπρόεδρος: Αικατερίνη Ιωάννου.

Τακτικά μέλη – δημοτικοί σύμβουλοι: Παναγιώτης Βραχνός, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Πέτρος Κούκουζας, Παναγιώτης Σαγρής.

Τακτικά μέλη – δημότες: Αλεξάνδρα Κατσούλη, Πηνελόπη Μπρούτα, Έφη Μανιάτη, Παναγιώτης Τάτσης, Γρηγόριος Καραδήμας, Παναγιώτα Μπάρλα, Γλυκερία Μοστρού-Αντωνέλλου.

Εκπρόσωπος εργαζόμενων: Ζωή Ιορδάνου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet