Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο δήμαρχος

Για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους στους κατοίκους του Αμαρουσίου τίμησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της νέας χρονιάς.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τους περισσότερους από 120 εθελοντές που βρέθηκαν στη γιορτή και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της πόλης που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλά δεν έχουν τα μέσα για να την εξασφαλίσουν, αλλά και που συμμετέχουν σε σειρά προγραμμάτων πρόληψης της Υγείας των παιδιών και ενηλίκων του Δήμου.

«Χάρη σε εσάς και στην πολυετή προσφορά σας έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από υγειονομική φροντίδα πρόσβαση στο φάρμακο και στη θεραπεία του. Αλλά και βάζοντας μπροστά την πρόληψη από τη θεραπεία μέσα από σειρά προγραμμάτων πρόληψης της Υγείας για παιδιά και ενηλίκους, καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να διατηρείτε την καλή κατάσταση της Υγείας των συμπολιτών μας» τόνισε ο δήμαρχος.

Παρούσες ήταν, επίσης, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Ελένη Λέκκα και η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet