Παρέμβαση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμαρουσίου ζητεί ο Σύλλογος Πολυδρόσου
Κοινωνία

Παρέμβαση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμαρουσίου ζητεί ο Σύλλογος Πολυδρόσου

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016 επιθυμεί να κάνει ο Σύλλογος Πολυδρόσου Αμαρουσίου, όπως ενημέρωσε με σχετική επιστολή του τον πρόεδρο του Σώματος ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βασίλης Καπρινιώτης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ζητεί τον λόγο ώστε να αναπτύξει ζητήματα που αφορούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, στο έργο της βιοκλιματικής – ποδηλατοδρόμου και σε συγκρότημα κεραιών τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί στην οδό Φραγκοκλησιάς.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου:

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του Δ.Σ. Αμαρουσίου,

Στα πλαίσια της συνεδρίασης του σημερινού Δ.Σ., παρακαλούμε να μας δοθεί η ευκαιρία της παρέμβασης για τα τρία παρακάτω θέματα:

1. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε. 13 Πολυδρόσου και εναρμόνιση τους με αυτές της Π.Ε. 12 Παραδείσου, σε συνέχεια των εργασιών που έχουν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Δ. Καρλαύτη από τον περασμένο Σεπτέμβριο 2015.

2. Εξέλιξη και ολοκλήρωση του έργου της Βιοκλιματικής – Ποδηλατοδρόμου και των τεσσάρων συνημμένων εγγράφων που έχουν κατατεθεί στον Δήμο.

3. Την προγραμματισμένη για αύριο 2-03-2016 αυτοψία της ΥΔΟΜ για καταγραφή των υψών των κτηρίων και των κοινοχρήστων – κοινωφελών εγκαταστάσεων γύρω από το συγκρότημα κεραιών σε κτήριο της οδού Φραγκοκλησιάς 70.

4. Για την αντιμετώπιση της συνημμένης πρόσκλησης διαμαρτυρίας η οποία έχει καταθέτει και στον Δήμο υπογεγραμμένη από 402 κατοίκους της περιοχής.

Για τον Σύλλογο,

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Βασίλης Καπρινιώτης

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet