Τον Σύλλογο «Μέριμνα του Γήρατος» βράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τον Σύλλογο «Μέριμνα του Γήρατος» βράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος» βράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης και η πρόεδρος του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» Μαρία Μοσχού για τη σημαντική πολυετή φιλανθρωπική δράση του, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Την ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο «Αλκυονίδες» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος φίλων και μελών των δύο φορέων, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.

Στο καλωσόρισμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να βραβεύσουμε το Δ.Σ. του Συλλόγου “Μέριμνα του Γήρατος Αμαρουσίου” για την πολυσήμαντη φιλανθρωπική δραστηριότητά του, καθώς σταθερά εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες συλλόγων με σπουδαία φιλανθρωπική δράση και να τιμά εκείνους που προσφέρουν και ιδιαίτερα εκείνους που μας μεγάλωσαν και στους οποίους χρωστάμε αυτό που είμαστε σήμερα. Ας συνεχίσουμε και το 2016 να στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και με οδηγό την αλληλεγγύη να προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στη ζωή όλων μας».

Εκ μέρους του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος», η πρόεδρος Ελένη Φιλιππάτου-Παπασυμεών παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου και την πρόεδρο του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες», σημειώνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πολίτες  που χρειάζονται την αγάπη και την υποστήριξή μας.

Την εκδήλωση διάνθισε η προβολή συναυλίας με την Ορχήστρα «Γιόχαν Στράους» στο Ανάκτορο «Σέμπρουν της Βιέννης. Παραβρέθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet