Τα προβλήματά του έθεσε στον πρόεδρο του Δ.Σ. Αμαρουσίου το Σωματείο Εργαζομένων
Κοινωνία

Τα προβλήματά του έθεσε στον πρόεδρο του Δ.Σ. Αμαρουσίου το Σωματείο Εργαζομένων

Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, για υποβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής, έλλειψη προσωπικού, απλήρωτη εργασία σε δομές.

Το Σωματείο τονίζει ότι εφόσον δεν δοθούν λύσεις στα προβλήματά τους, έπειτα από συνάντηση με τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη στις 24 Μαρτίου 2016, θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 18/3/2016, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κο Επαμεινώνδα Γαρδέλη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί, για θέματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους και τα οποία είναι τα εξής:

  1. Οι απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στους χώρους δουλειάς (αμαξοστάσιο, δημαρχείο κ.τ.λ.).
  2. Η υποβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής (οχήματα, εργαλεία κ.τ.λ.).
  3. Την έλλειψη προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου.
  4. Την απλήρωτη εργασία στους συναδέλφους των κοινωνικών δομών (παιδικοί σταθμοί) και του αθλητικού κέντρου (προπονητές).

Από την μεριά του ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι για όλα αυτά θα ενημερώσει τον δήμαρχο, αλλά και ότι θα περιμένει και ο ίδιος απαντήσεις για αυτά τα θέματα.

Εμείς από την μεριά μας, του δηλώσαμε ότι τα περιθώρια τελειώνουν και ότι κανένας και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές των συναδέλφων. Επίσης του δηλώσαμε ότι ευθύνη έχει και ο ίδιος όπως και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν την πολιτική που εφαρμόζει μέχρι και σήμερα η δημοτική Αρχή.

Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση. Το Δ.Σ. ήδη αποφάσισε ότι αν μετά τη συνάντησή μας με τον δήμαρχο Αμαρουσίου στις 24/3/2016, δεν δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους χώρους δουλειάς, θα υπάρξουν από μεριά μας δυναμικές κινητοποιήσεις.   

Εκ του Δ.Σ. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet