Το Σωμ. Εργαζομένων Αμαρουσίου συμμετέχει στην πορεία για την ανεργία
Κοινωνία

Το Σωμ. Εργαζομένων Αμαρουσίου συμμετέχει στην πορεία για την ανεργία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, με έκτακτη συνεδρίαση του, δηλώνει τη συμμετοχή του στη μεγάλη πορεία για την ανεργία που διοργανώνει η δημοτική Αρχή του Δήμου Πάτρας.

Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

Σήμερα ήρθε η στιγμή να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο σημερινό σάπιο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα, που το μόνο που γεννά είναι φτώχια και εξαθλίωση. Και η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πατώντας πάνω στους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτούς που θα καταργούσε, προσπαθεί να ξεγελάσει το τέρας της ανεργίας μέσα από διάφορα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας.

Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκεται και η πλειοψηφία των δημάρχων που αντί να απαιτήσουν προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού, με πλήρη Μισθολογικά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα, ζητάνε εργαζόμενους με 2μηνα και 5μηνα προκειμένου να ξεγελάσουν το τέρας της ανεργίας, αλλά και να εκβιάζουν τους εργαζόμενους.

Στόχος όλων τους είναι η παραπέρα μείωση του λεγόμενου μισθολογικού κόστους, προκειμένου να ικανοποιήσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Συνάδελφοι/σσες κανένας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος. Το θέμα της ανεργίας αφορά όλους μας, αφορά εμάς και τα παιδιά μας. Να συμβάλλουμε όλοι στην επιτυχία της Μεγάλης Πορείας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς της πόλης να δηλώσουν συμμετοχή.

Απαιτούμε:

  • Να καταργηθούν όλες οι μορφές ελαστικής εργασίας. Μόνιμη και Σταθερή δουλειά για όλους.
  • Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία.
  • Ο χρόνος ανεργίας να προσμετράται ως συντάξιμος χρόνος.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet