Την υποστήριξή του στο έργο του Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Την υποστήριξή του στο έργο του Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Γ. Πατούλης

Την έναρξη των εργασιών των δύο Πανελληνίων Συνεδρίων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, που διεξάγονται κάθε 3 χρόνια, κήρυξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Πρόκειται για το 12ο Συνέδριο των Αρχηγών και το 28ο Συνέδριο των Εφόρων και Μελών που φιλοξενήθηκαν στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στα οποία συμμετείχαν 57 Τοπικά Τμήματα από όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 300 συνέδρους, παρατηρητές και εισηγητές.

Ανοίγοντας τις εργασίες των Συνεδρίων ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης εξήρε το σημαντικό έργο και την αξιέπαινη προσφορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην ελληνική κοινωνία και στη διαπαιδαγώγηση των νέων μας, μέσα από δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ενεργή συμμετοχή του Τοπικού Τμήματος Οδηγισμού στις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, που αφορούν στην υποστήριξη των ευπαθών πολιτών του Αμαρουσίου και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Πατούλης ευχόμενος «καλή επιτυχία» στους συνέδρους τόνισε ότι και με την ιδιότητα του  πρόεδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος θα είναι αρωγός και θα προσφέρει αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθειά τους, προς όφελος των νέων όλης της Ελλάδας.

Οι εκπρόσωποι από τα προεδρεία των Συνεδρίων προσέφεραν στον δήμαρχο Αμαρουσίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της έμπρακτης συμπαράστασής του, αναμνηστικά – ευχαριστήρια του Σώματος.

Τα Συνέδρια διεξήχθησαν παρουσία της προέδρου του Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και προέδρου του 28ου Συνεδρίου Εφόρων και Μελών Λένας Λεβίδη, της αντιπροέδρου του Δ.Σ. Κατερίνας Αγορογιάννη, της Γενικής Εφόρου Τόνιας Ζώτου, της εφόρου Διεθνών Σχέσεων Γκάρυ Δέδε, Εφόρων των τεσσάρων Κλάδων του Σώματος, πρώην εφόρων και άλλων μελών του Δ.Σ.

Συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Κική Μάκου, η έφορος Βίκυ Παπανικολάου, το στέλεχος Αγγελική Κόκκαλη, καθώς και αρκετά στελέχη του Τοπικού Αμαρουσίου, που βοήθησαν στη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και η αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων Μαρία Στρατηγάκη.

Στα Συνέδρια που διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία από 22 έως 24 Απριλίου 2016, δόθηκε η ευκαιρία στους συνέδρους μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να εκθέσουν τις προτάσεις τους για την καλύτερη απόδοση της λειτουργίας του Σώματος.

Παράλληλα, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την πόλη του Αμαρουσίου, ενώ με τη συμβολή της διευθύντριας Κυριακής Κανάρη φιλοξενήθηκαν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet