Επιτυχημένη πασχαλινή δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Επιτυχημένη πασχαλινή δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Διεξήχθη την Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου 2016, με μεγάλη επιτυχία, η 21η Πασχαλινή δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με στόχο την υποστήριξη στην πράξη των συμπολιτών που δοκιμάζονται από την κρίση.

Πενήντα δύο (52) παραγωγοί διέθεσαν περισσότερα από 160 προϊόντα αρίστης ποιότητας εγχώριας παραγωγής, ικανοποιώντας τους καταναλωτές τόσο ως προς την ποικιλία, όσο και ως προς την ποιότητα και την τιμή των ειδών προς πώληση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, με υποδειγματική οργάνωση και τάξη στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, υπό την οργανωτική ευθύνη του κου Παντελή Τσιτσιμπάση,  από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι της Κυριακής 24 Απριλίου 2016, χιλιάδες καταναλωτές τόσο από το Μαρούσι, όσο και από άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου, πραγματοποίησαν τις αγορές τους, με ιδιαίτερη προτίμηση στη μεγάλη ποικιλία των πασχαλινών προϊόντων.

Κοντά στους πολίτες βρέθηκε κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δράσης ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους και δέχθηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια τους για την προσπάθεια αυτή του Δήμου Αμαρουσίου. Παράλληλα, τους προσκάλεσε να συμμετάσχουν στο πασχαλινό παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, ώστε να γιορτάσουν μαζί ως μία μεγάλη οικογένεια το Πάσχα.

Όλοι οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη δράση προσέφεραν προϊόντα για την πραγματοποίηση της εορταστικής εκδήλωσης του Δήμου, όπως οπωροκηπευτικά, τυριά, κόκκινα αυγά, κουλουράκια πασχαλινά, τσίπουρο, κρασιά, αλλά και χρηματικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωσή του τους παραγωγούς για τις ευγενικές χορηγίες τους, καθώς και τους εθελοντές που υποστηρίζουν κάθε δράση της Οργανωτικής Επιτροπής Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων.

Στη δράση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο συντονιστής του Έργου της διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Σμυρνής.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet